Zgodba Slončka

Notranjost poslovalnice turistične agencije Slonček, v Sežani.

SLONČEK

Na poti doživetja

Na začetku veselega decembra leta 2014 smo v Sežani, z lepo obiskano otvoritvijo, obrnili nov, še nenapisan list v zgodbi potovalne agencije Slonček. Z osebnim pristopom in skrbnostjo do svojih strank, vam poleg počitnic in potovanj domačih in tujih organizatorjev, letalskih, ladijskih in trajektnih vozovnic, hotelskih namestitev, turističnih zavarovanj, najema vozil, organizacije izletov za zaključene skupine, nudimo še mnogo več. Od potovanj, izdelanih po meri za še tako zahtevnega posameznika, do organizacije svečanih, športnih dogodkov, porok, zabav, team buildingov, in kar je najbolj pomembno – pripeljati si želimo čim več tujih butičnihobiskovalcev na naš čudovit Kras. 

S pomočjo posebnih paketov, želimo v Slončku goste razvajati na področju kulinarike in kulturne dediščine Krasa, kajti veliko lepega imamo pokazati in ta ideal želimo in moramo izkoristiti.

Z inovativnimi paketi, ki jih tržimo pod blagovno znamko Digitalni Detox, vam v Slončku nudimo “All Inclusive & More” storitve.  Povezujemo se s ponudniki butičnih namestitev, ponudniki izvrstne kulinarike, izvajalci aktivnosti, delavnic, predavanj, kajti veliko vrednega in lepega imamo Slovenke in Slovenci za deliti. Vsako zanimanje za sodelovanje je več kot dobrodošlo, povezanost na področju turizma pa veliko šteje.

Pred vhodom v poslovalnico Slonček.
Špela, Sonja & Sonja in Vesna.

Idej, projektov je mnogo, volje za delo tudi in za vsem tem stoji nekdo – Špela Bajnoci Albreht, direktorica podjetja. Špela, ki prihaja iz Kranjske Gore, je po zaključeni srednji šoli, študij nadaljevala v Portorožu na Fakulteti za turistične študije Turistica. V času študija je spoznala svojega življenjskega sopotnika in prav delo ju je pripeljalo v Sežano. Špela se drži vsem poznanega slogana »Turizem smo ljudje«. Tako je bila od prihoda na Kras vedno željna spoznavati okolje, nove ljudi in delo, na začetku kot začetnica, kmalu pa tudi kot vodja turističnih poslovnih enot primorske. Po petnajstih letih je zbrala pogum, da se odpravi na svojo pot, na pot doživetja.

SLONČEK EKIPA

Z vami na poti

Špela, Turistična agencija Slonček.

Direktorica

Špela Bajnoci Albreht

E-naslov: spela@sloncek.net

Sonja, Turistična agencija Slonček.

Vodja poslovalnice

Sonja Pirjevec

E-naslov: sonja@sloncek.net

Sonja, Turistična agencija Slonček.

Vodja spletnega marketinga

Sonja Velkavrh

E-naslov: sonja@digitalnidetox.si

AGENCIJA SLONČEK

Zakaj smo drugačni?

Zadovoljne stranke

Ne znamo drugače, kot se maximalno potruditi, da boste zadovoljni.

Osebni pristop

Kljub vsej tehnologiji, še vedno verjamemo v moč osebnega pristopa.

Vse na enem mestu

Vezane na naše dolgoletne agencijske izkušnje, so široke tudi naše storitve.

ZADOVOLJNE STRANKE

Kaj so doživeli naši popotniki