Oddih po meri

Oddih po meri

Organizacija potovanja lahko predstavlja zanimivo izkušnjo. Vse pogosteje pa se lahko zgodi, da nam zmanjka časa ali pa morda celo znanja za to nalogo. Ne glede na to, ali želite klasične paketne počitnice ali pa povsem individualno potovanje, ki ga načrtujemo skupaj z vami in prilagodimo vašim željam, poskrbimo, da bo celoten proces potekal gladko. Zagotovimo vam kakovostne hotele, preverjene programe ter ponudbo, ki je običajno tudi ugodnejša kot pri samostojni organizaciji.

 

Naš cilj je olajšati vam potovanje in zagotoviti izkušnjo brez skrbi. Povezani smo s skrbno izbranimi in preverjenimi ponudniki različnih potovalnih storitev, zato je v aranžmaje, ki jih pripravimo skupaj z vami, na podlagi vaših želja in pričakovanj, vgrajenega veliko znanja, profesionalnosti in dodane vrednosti.

 

Ne glede na to, ali gre za oddih na plaži, raziskovanje eksotičnih krajev ali potovanje skozi kulturne prestolnice, pri nas boste našli prilagojeno rešitev za svoje potovanje. Prepustite nam organizacijo, da boste lahko brezskrbno uživali v nepozabnih trenutkih.

Posvet z agentko

Sonja, Turistična agencija Slonček.

Sonja Pirjevec

tel: + 386 41 653 401

Prijavite se na Slončkove E-novice

Zaupajte nam vaš e-naslov in prejemali boste najaktualnešo ponudbo iz sveta potovanj.

ZADOVOLJNE STRANKE

Kaj so doživeli naši popotniki