Darilni bon

Darilni boni

Presenetite svoje najbližje z darilom potovanja. Najlepše darilo je doživetje, ki ustvari večne spomine. Izberite vrednostni darilni bon in razveselite tiste, ki jih imate radi.

Darilni bon lahko koristite za našo celotno ponudbo, vključno z:

Naročite darilni bon preko obrazca ali pa nas kontaktirajte preko e-pošte ali telefona. Po plačilu predračuna, ki ga boste prejeli na vaš e-naslov, vam bomo darilni bon poslali po pošti. Seveda pa lahko darilni bon kadarkoli naročite in prevzamete tudi v naši poslovalnici. Vrednost darilnih bonov je poljubna. Veljavnost bonov je najmanj 24 mesecev od dneva izdaje, kar vam omogoča dovolj časa za izbiro in načrtovanje potovanja.

DODATNA PONUDBA

Vse kar potrebujete za vaš oddih

Letalske karte

Ob upoštevanju vaših želja in potreb, vam poiščemo najugodnejše ter časovno najoptimalnejše letalske karte klasičnih in nizkocenovnih letalskih prevoznikov.

Prevozi

Za vaš prevoz do letališča in nazaj domov ali za transfer do nastanitve na vaši destinaciji bomo zagotovili izkušene profesionalne voznike.

Zavarovanja

Svetujemo vam sklenitev zavarovanja za stroške odpovedi in zdravstvenega zavarovanja za tujino, da bo vaše potovanje še bolj brezskrbno in varno.

Rent a car

V kolikor želite samostojno raziskovati izbrano destinacijo, vam pomagamo urediti najem vozila. Poiščemo vozila s polnim kasko zavarovanjem in brez skritih stroškov.

Oddih po meri

Pripravimo vam individualen program potovanja, ki bo popolnoma prilagojen vašim željam. Ti unikatni programi so namenjeni vsem, ki si želite doživeti še nekaj extra in “off the road”.

Darilni boni

Podarite Slončkov vrednostni darilni bon za kakršnekoli priložnosti, kot so potovanja, dogodki, izleti in koncerti. Podarite doživetje.