Prevozi

Prevozi do in iz letališč

Organiziramo prevoze na vsa bližnja letališča, bodisi iz zbirnih postaj (v vseh večjih mestih po Sloveniji) bodisi izpred vašega doma. Poleg prevozov do bližnjih letališč vam uredimo tudi potrebne prevoze na destinaciji. Namesto plačevanja dragih taksijev ali čakanja na avtobus si lahko vnaprej rezervirate povratni prevoz iz letališča do vaše izbrane namestitve.

Okvirne cene prevoza po osebi v eno smer

Zagotovljeni prevozi so na voljo le ob rezervaciji najmanj 14 dni pred odhodom. V nasprotnem primeru se lahko cena precej poveča. Za odhod od vašega doma (do 5 km od zbirnega mesta) je doplačilo 5 na osebo, oziroma se lahko dogovorimo v primeru večjih razdalj.

DODATNA PONUDBA

Vse kar potrebujete za vaš oddih

Letalske karte

Ob upoštevanju vaših želja in potreb, vam poiščemo najugodnejše ter časovno najoptimalnejše letalske karte klasičnih in nizkocenovnih letalskih prevoznikov.

Prevozi

Za vaš prevoz do letališča in nazaj domov ali za transfer do nastanitve na vaši destinaciji bomo zagotovili izkušene profesionalne voznike.

Zavarovanja

Svetujemo vam sklenitev zavarovanja za stroške odpovedi in zdravstvenega zavarovanja za tujino, da bo vaše potovanje še bolj brezskrbno in varno.

Rent a car

V kolikor želite samostojno raziskovati izbrano destinacijo, vam pomagamo urediti najem vozila. Poiščemo vozila s polnim kasko zavarovanjem in brez skritih stroškov.

Oddih po meri

Pripravimo vam individualen program potovanja, ki bo popolnoma prilagojen vašim željam. Ti unikatni programi so namenjeni vsem, ki si želite doživeti še nekaj extra in “off the road”.

Darilni boni

Podarite Slončkov vrednostni darilni bon za kakršnekoli priložnosti, kot so potovanja, dogodki, izleti in koncerti. Podarite doživetje.