Zavarovanja

Turistična zavarovanja

Z namenom olajšanja in varnosti načrtovanja vašega potovanja vam pri rezervaciji turističnega aranžmaja svetujemo in pomagamo pri izbiri ustrezne vrste zavarovanja. Pri nas lahko izberete med tremi turističnimi zavarovanji.

Zdravstveno zavarovanje za tujino

Zaščitite se pred visokimi stroški morebitnega zdravljenja v tujini. Na voljo imamo zdravstveno zavarovanje z asistenco za tujino, ki je primerno za vse, ki se odpravljate v tujino, bodisi na enodnevni izlet, nakupovanje, počitnice, daljše potovanje, službeno potovanje ali študij.

Ponujamo tudi ugodna celoletna zavarovanja za vaša dolgotrajna potovanja ali za tiste, ki potujete večkrat letno. Da bi bilo vaše potovanje v tujino res brezskrbno, vam omogočamo nadgradnjo zdravstvenega zavarovanja z dodatnim “multirisk” kritjem, ki vključuje tudi civilno odgovornost, izgubo osebnih dokumentov, zamudo prtljage, spremembo ali odpoved letalskega prevoza ter druge dodatne ugodnosti.

 

Z veseljem vam svetujemo in pomagamo pri izbiri najprimernejšega zavarovanja glede na vašo destinacijo, kamor se odpravljate.

Sodelujemo z:

CORIS Zavarovanje v tujini:

Zdravstveno zavarovanje v tujini z asistenco Coris krije nujne stroške, ki v tujini nastanejo kot posledica novonastale bolezni ali poškodbe. Zavarujete se lahko kot posameznik, družina ali skupina, ki potuje skupaj.

Zavarovanje rizika odpovedi:

Življenje je polno prijetnih in manj prijetnih presenečenj ter nepredvidljivih dogodkov, ki lahko nepričakovano vplivajo na naše skrbno načrtovane počitnice. Zato vam priporočamo, da že pri načrtovanju potovanja poskrbite za pripravljenost na morebitne nevšečnosti. S sklenitvijo zavarovanja stroška odpovedi potovanja ob prijavi, boste v primeru nenadne odpovedi (stornacije) zaradi višje sile, kot so nepričakovana bolezen, poškodba, naravna nesreča ali smrt v ožji družini, upravičeni do povračila stroškov odpovedi na podlagi ustreznih potrdil s strani zavarovalnice.

Zavarovanje je možno urediti tudi naknadno, tudi če ste že opravili rezervacijo.

 

Evropsko turistično zavarovanje:

Z evropskim zavarovanjem Europeische ste na poti varni in brez skrbi ter lahko na vašem dopustu sproščeno uživate.

 

V primeru, da potujete sami ali pa z družino, z avtom, vlakom ali letalom je zavarovanje zelo pomembno, saj vam lahko reši marsikatero skrb. Celosten zavarovalni paket Evropskega zavarovanja združuje tako zavarovanje odpovedi potovanja kot tudi zavarovanje na potovanju ter tudi dodatno zavarovanje prtljage, invalidnost kot posledico nezgode ter odgovornost zasebnika na potovanju na območju Evrope ali celega sveta.

 

Priporočamo vam sklenitev celostnega paketa za varovanje potovanja z zavarovalnico Evropsko turistično zavarovanje.

Hiter pregled storitev:

SKLENITE ZAVAROVANJE

Zavarovanja za tujino

Za točen izračun najbolj primernega zavarovanja izpolnite obrazec.

Posamezno

*od dalje

13,10* EUR

Trajanje 8 dni,

Kritje 25.000 EUR

Področje kritja: ves svet

Celotno posamezno

*od dalje

49,63* EUR

Trajanje celo leto,

(za potovanja krajša od 90 dni)

Kritje 50.000 EUR

Področje kritja: ves svet

Družinsko

*od dalje

23,60* EUR

Trajanje 8 dni,

Kritje 25.000 EUR

Področje kritja: ves svet

ZAVAROVANJA

Informativni izračun zavarovanja:

Za točen izračun najbolj primernega zavarovanja izpolnite obrazec.

DODATNA PONUDBA

Vse kar potrebujete za vaš oddih

Letalske karte

Ob upoštevanju vaših želja in potreb, vam poiščemo najugodnejše ter časovno najoptimalnejše letalske karte klasičnih in nizkocenovnih letalskih prevoznikov.

Prevozi

Za vaš prevoz do letališča in nazaj domov ali za transfer do nastanitve na vaši destinaciji bomo zagotovili izkušene profesionalne voznike.

Zavarovanja

Svetujemo vam sklenitev zavarovanja za stroške odpovedi in zdravstvenega zavarovanja za tujino, da bo vaše potovanje še bolj brezskrbno in varno.

Rent a car

V kolikor želite samostojno raziskovati izbrano destinacijo, vam pomagamo urediti najem vozila. Poiščemo vozila s polnim kasko zavarovanjem in brez skritih stroškov.

Oddih po meri

Pripravimo vam individualen program potovanja, ki bo popolnoma prilagojen vašim željam. Ti unikatni programi so namenjeni vsem, ki si želite doživeti še nekaj extra in “off the road”.

Darilni boni

Podarite Slončkov vrednostni darilni bon za kakršnekoli priložnosti, kot so potovanja, dogodki, izleti in koncerti. Podarite doživetje.