Rent a car

Rent a car

Včasih se zgodi, da med potovanjem potrebujete vozilo – bodisi za en dan ali pa za celotno trajanje vašega potovanja. Negujemo dolgoletna sodelovanja s partnerji po vsem svetu in imamo dostop do vozil skoraj v vsaki državi. Tako vam lahko ponudimo najem vozil pri mednarodnih verigah, kot so Hertz, Europcar, Enterprise, Alamo, National, Avis, Sixt, Budget pa tudi pri lokalnih ponudnikih v posameznih državah.

Pri storitvah najema vozil je največ pozornosti namenjene zavarovanju vozila. Pri nas lahko najamete vozilo brez skritih stroškov, z vsemi zavarovanji brez odbitnih franšiz ali pa s povračilom odbitne franšize, tako kot je treba.

Za najem vozila potrebujete veljavno vozniško dovoljenje in kreditno kartico, ki se uporablja kot kavcija ob prevzemu vozila

Zakaj torej poslati povpraševanje ravno nam?

DODATNA PONUDBA

Vse kar potrebujete za vaš oddih

Letalske karte

Ob upoštevanju vaših želja in potreb, vam poiščemo najugodnejše ter časovno najoptimalnejše letalske karte klasičnih in nizkocenovnih letalskih prevoznikov.

Prevozi

Za vaš prevoz do letališča in nazaj domov ali za transfer do nastanitve na vaši destinaciji bomo zagotovili izkušene profesionalne voznike.

Zavarovanja

Svetujemo vam sklenitev zavarovanja za stroške odpovedi in zdravstvenega zavarovanja za tujino, da bo vaše potovanje še bolj brezskrbno in varno.

Rent a car

V kolikor želite samostojno raziskovati izbrano destinacijo, vam pomagamo urediti najem vozila. Poiščemo vozila s polnim kasko zavarovanjem in brez skritih stroškov.

Oddih po meri

Pripravimo vam individualen program potovanja, ki bo popolnoma prilagojen vašim željam. Ti unikatni programi so namenjeni vsem, ki si želite doživeti še nekaj extra in “off the road”.

Darilni boni

Podarite Slončkov vrednostni darilni bon za kakršnekoli priložnosti, kot so potovanja, dogodki, izleti in koncerti. Podarite doživetje.