Križarjenje po Mediteranu

Trajanje

8 dni

Prostih mest

20

Odhod

Benetke

Destinacija

Bari

Opis
Vključeno / Ni vključeno
program
Destinacija

Križarjenje – Apulija, Grčija in Črna gora z ladjo MSC Armonia

Skupinsko križarjenje, ki vas bo iz Benetk popeljalo do srednjeveškega Dubrovnika, pomorskega Kotorja, dveh grških otokov Krfa in Zakintosa, vse do Bari-ja, ki je dobro izhodišče za ogled »Belega mesta«. Spoznajte bogato zgodovino obmorskih krajev ali zgolj uživajte v čudovitih pogledih na kristalno čisto morje s krova ladje MSC Armonia.

Potovalni vrhunci

 • Skupinsko križarjenje
 • Zagotovljen odhod

Vključeno / Ni vključeno

 • Izbrana kabina
 • Dopolnjen polni penzion v času križarjenja (zajtrk, kosilo, večerjo, polnočni prigrizek)
 • Zabavne prireditve ter animacija v organizaciji ladjarja MSC
 • Kopanje v bazenih in uporabo fitnes centra
 • Pristaniške pristojbine 140€ na osebo
 • Vodnik in organizacija potovanja
 • Alkoholne in brezalkoholne pijače, ki jih naročite pri natakarjih ali v barih
 • Fakultativni izleti (shore excursions)
 • Osebna poraba na ladji
 • Storitve v frizerskem salonu in SPA centru
 • Igre na srečo v ladijskih casinojih
 • Storitve pri ladijskem zdravniku
 • Napitnine. Znesek napitnin za odraslo osebo in otroka znaša 105€
 • Zavarovanje (riziko odpovedi in dodatno zavarovanje za tujino)
 • Transfer do pristanišča in parkirišča

Program

1. dan, 29.4.2024 BENETKE, ITALIJA – MSC ARMONIA

Prihod v Benetke in vkrcanje na ladjo MSC Armonia.

2. dan, 30.4.2024 DAN NA MORJU

Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje raznovrstne ponudbe na ladji MSC Armonia ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

3. dan, 1.5.2024 DUBROVNIK, HRVAŠKA

Dubrovnik, skrit v najjužnejšem delu Hrvaške, je neprecenljiv biser južnih obal Jadranskega morja. S svojo dih jemajočo naravno lepoto, popolnim podnebjem, bogato zgodovinsko dediščino in raznoliko turistično ponudbo, je ena izmed najbolj priljubljenih in redno obiskanih destinacij v regiji. Dubrovnik že dolgo velja za eno lepših mest na Hrvaškem. Preverite, kaj je na njem tako posebnega in česa zagotovo ne smete izpustiti.

4. dan, 2.5.2024 KOTOR, ČRNA GORA

Kotor je obmorsko mestece, vpisano v seznam svetovne dediščine UNESCO. Staro mestno jedro sodi med najbolj ohranjene srednjeveške urbane pozidave v tem delu Sredozemlja. V staro mesto, ki je v celoti obdano z obzidjem, je mogoče priti skozi troje vrat, južna, severna in glavna vrata. Priporočamo sprehod po starem mestnem jedru, da začutite utrip mesta.

5. dan, 3.5.2024 KRF, GRČIJA

Krf je najbolj zelen grški otok. Leži v mirnih vodah Jonskega morja. Prekrivajo ga bogati nasadi južnega sadja in oliv, ki se mešajo z vonjem pinj in cipres. Otok zaznamuje izjemno bogata kulturna dediščina in arhitektura še iz časov francoske in angleške nadvlade. Obiščite lahko številne muzeje, kulturne centre, templje in cerkve. Krf se lahko pohvali s čistim morjem in čudovitimi plažami, nekatere od njih sodijo med najlepše na jonskih otokih.

6. dan, 4.5.2024 ZAKINTOS, GRČIJA

Zakintos očara z odtenki zelene barve, saj je prekrit s številnimi nasadi oljk in agrumov, ter različnim cvetjem in vinogradi. Najjužnejši otok v Jonskem morju obdaja modrina kristalno čistega morja. Lepote otoka so prevzele že Benečane, saj so ga imenovali ≫Fiore di Levante≪ oz. roža vzhoda. Je otok nasprotij, saj na njem lahko odkrivate idilične grške vasice, ki še niso izgubile svojega čara in pristnosti ter mesta s svetovljanskim utripom.

7. dan, 5.5.2024 BARI, ITALIJA

Bari je glavno mesto province Bari v italijanski deželi Apulija in pomembno pristanišče na jadranskem morju. Mesto ima prek 300 tisoč prebivalcev in ima dobro razvito industrijo, poleg tega pa je znano kot univerzitetno mesto. Zaščitnik mesta je Sv. Nikolaj, čigar baziliko si lahko ogledate na severu, v starem delu mesta. Tukaj si je vredno ogledati tudi katedralo San Sabino ter grad Barletta, ki je bil zgrajen za Frederika II. Takoj za starim mestnim obzidjem se nadaljuje moderni del mesta, v ozadju pa so industrijske četrti. Na jugu mesta se nahaja moderna četrt Murat, kjer se lahko sprehodite po obalni promenadi ali se odpravite po nakupih v ulicah Via Sparano in Via Argiro.

8. dan, 6.5.2024 BENETKE, ITALIJA

Predviden prihod ladje v Benetke je ob 10.00.

Destinacija

Cena od
619.00
Enquiry From
0
619.00
0.00
Available:
Total:
0
619.00
0.00

Podobno