Križarjenje po Karibih

Trajanje

10 dni

Prostih mest

20

Odhod

Benetke

Destinacija

Miami

Opis
Vključeno / Ni vključeno
program
Destinacija

Miami in ritem Karibov z ladjo Sky Princess

Karibi že od nekdaj veljajo za eno najlepših destinacij na svetu. Vsak je navdušen nad lepotami, ki jih ta del sveta ponuja. To križarjenje so čudovite počitnice s pravo mero potepanja: od sončnega Miami-ja, Puerto Rica, Turks & Caicos, Dominikanske republike in za konec še vsi odtenki modre na sanjskih Bahamih, kjer ima ladjar Princess Cruises svoj lasten otok Princess Cays.

Potovalni vrhunci

 • Skupinsko križarjenje
 • Zagotovljen odhod
 • Zabavne prireditve ter animacija

Vključeno / Ni vključeno

 • Povratni letalski prevoz iz Benetk
 • Izbrana kabina
 • 2x nočitev z zajtrkom v izbranem hotelu 3/4* v Miami-ju
 • Transferji po programu
 • Panoramski ogled Miami-ja
 • Dopolnjen polni penzion v času križarjenja
 • Vse zabavne prireditve ter animacija v organizaciji ladjarja Princess Cruises
 • Kopanje v bazenih in uporabo fitnes centra
 • Pristaniške pristojbine in takse ladjarja
 • Izkušen vodnik in organizacija potovanja
 • Alkoholne in brezalkoholne pijače, ki jih naročite pri natakarjih ali v barih
 • Fakultativni izleti (shore excursions)
 • Osebna poraba na ladji
 • Storitve v frizerskem salonu in SPA centru
 • Igre na srečo v ladijskih casinojih
 • Storitve pri ladijskem zdravniku
 • Napitnine. Znesek napitnin za odraslo osebo in otroka znaša 105€
 • Zavarovanje (riziko odpovedi in dodatno zavarovanje za tujino)

Program

1. dan, 22.2.2024 BENETKE – MIAMI

Zbor potnikov na letališču Marco Polo Benetke 2,5 uri pred predvidenim poletom. Polet proti Miami-ju in pristanek v popoldanskih urah. Po opravljenih formalnostih na letališču sledi prevoz do hotela. Nočitev.

2. dan, 23.2.2024 MIAMI

Po zajtrku se odpravimo na poldnevni ogled mesta, ki zajema vse pomembne oz. glavne predele Miami-ja ter Miami Beach-a, kot npr. Little Havana in Calle Ocho, South Beach Art Deco District, Brickell Ave, Artist District of Coconut Grove, Downtown, Coral Gables. Po končanem ogledu sledi prosto popoldne za obisk plaže, ugodne nakupe…

3. dan, 24.2.2024 MIAMI – SKY PRINCESS

Po zajtrku sledi transfer do pristanišča Fort Lauderdale, kjer sledi vkrcanje na ladjo Sky Princess. Ladja je bila splavljena leta 2019 in je ena novejših ladij v floti ladjarja Princess Cruises. Po debiju v Sredozemlju oktobra 2019 je ladja za 3560 gostov dodala značilen, sodoben dizajn Princessovih priznanih ladij razreda Royal in te visoke standarde celo dvignila na višji nivo.

4. dan, 25.2.2024 PRINCESS CAYS, BAHAMI

Princess Cays, ekskluzivno pristanišče, kjer boste uživali v zasebni zabavi na plaži na otoku Eleuthera na Bahamih. Sto milj dolga in le dve milji široka Eleuthera ponuja neokrnjene plaže. Letovišče se ponaša z izjemnimi ugodnostmi, hkrati pa skrbno ohranja ta naravni raj. Uživajte v brezplačnem žaru na plaži, popijte hladno pijačo ali pobrskajte po trgovinah in lokalni obrtni tržnici. Vsi objekti Princess Cays so povezani s sprehajalnimi potmi.

5. dan, 26.2.2024 DAN NA MORJU

Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje vse ponudbe na ladji ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

6. dan, 27.2.2024 SAN JUAN, PUERTO RICO

San Juan vas bo prevzel s svojimi očarljivimi ozkimi ulicami, pisanimi hiškami, z zvoki karibske glasbe, ki odmeva iz vsakega lokala. Ste vedeli, da je v San Juan-u Restavracija Barrachina, kjer so leta 1963 naredili prvo Pino Colado ? V prostem času, ki sledi jo lahko obiščete, saj se nahaja le ulico stran od La Fortaleze in poizkušate ta originalni coctail, mogoče tipično lokalno hrano ali pa prosti čas izkoristite za ugodne nakupe, po katerih je mesto poznano.

7. dan, 28.2.2024 GRAND TURK, TURKS & CAICOS

Grand Turk, glavno mesto otokov Turks in Caicos, je majhen otok, ki ga preveva karibski šarm in ohranja videz in občutek Karibov izpred 40 let. Njegova bermudsko-britansko kolonialna arhitektura, obdana z barvitimi lokalnimi bivališči je vsekakor vredna obiska. Znano je, da je eno od prvih mest, kjer je pristal Krištof Kolumb. Grand Turk je dolg šest milj in širok nekaj več kot miljo ter ima samo 6000 prebivalcev. Grand Turk je svetovno znan po svojih zdravih in lepih koralnih grebenih, ki obdajajo otok in se raztezajo skoraj od obale do 7000-metrske navpične stene tik ob obali.

8. dan, 29.2.2024 AMBER COVE, DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Skrit na severni obali Dominikanske republike, Amber Cove, imenovan po prosojnem dragem kamnu, ki ga najdemo na njegovih obalah, leži le sedem milj od mesta Puerto Plata, kinematografskega kraja, uporabljenega kot ozadje za prvi film Jurski park. Le nekaj korakov od pristanišča se nahaja plaža, ki ponuja obilico vodnih aktivnosti, v kolikor pa ste bolj avanturisti se lahko odpravite na potep v mesto, raziščite 450 let staro trdnjavo San Felipe, se zazibajte med drevesi z zip linena ali se zapeljite z žičnico do vrha gore Isabel de Torres in si oglejte ogromen kip Kristusa Odrešenika.

9. dan, 1.3.2024 DAN NA MORJU

Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje vse ponudbe na ladji ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

10. dan, 2.3.2024 MIAMI - BENETKE

Po zajtrku sledi izkrcanje z ladje, prosti čas za zadnje nakupe, transfer na letališče in polet proti Benetkam.

Destinacija

Cena od
2,499.00
Enquiry From
0
2,499.00
0.00
Available:
Total:
0
2,499.00
0.00

Podobno